Lufthansa First Class Cuisine

 

Just in case, you’re wondering what Lufthansa servers on a First Class flight I thought it might be of interest to write about it.

First of all, it depends on the actual flight. Lufthansa (as do most other airlines, too) serves different meals on flights from Germany as on flights to Germany.

I flew New York JFK to Munich last night and this was the selection:

 

        • Choice of Hors d’oeuvres
          1. Caviar with the traditional Garnishes
          2. Crab Meat with Avocado, Lemongrass Gazpacho Dressing
          3. Seared Beef Sashimi, with Vegetables, Gyoza Dressing
          4. Salad of Soba Noodles and crisp Vegetables, roasted Peanuts
        • Salad
          1. Seasonal Salad with red Cherry Tomatoes and Parmesan Cheese presented with Dressing
        • Choice of Main Courses
          1. Braised Beef Short Ribs, Fava Bean Puree with Wasabi, cold red Cabbage Slaw
          2. Seared Halibut, Baby Carrots and Forbidden Rice
          3. Stir-fried Egg Noodles, Japanese Eggplant, Tofu, Sesame Seeds, green Onions
          4. Korean Style spiced Chicken, white Bean Ragout, sautéed Swiss Chard
        • Selection of Cheese and Dessert
          1. Humboldt Fog, Camembert, Manchego, Gorgonzola and Vella Jack Cheese
          2. Mandarin Cheesecake, Ginger Snaps and Cardamom Sauce
          3. Chocolate Pot Crème

German translation:

  • Variationen von Hors d’oeuvres
    1. Kaviar mit traditionellen Beilagen
    2. Krabbenfleisch mit Avocado, Zitronengras und Gazpacho Dressing
    3. Rindfleisch Sashimi mit Gemüse, dazu Gyoza Dressing
    4. Salat von Sobanudeln und knackigem Gemüse, geröstete Erdnüsse
  • Salat
    1. Salat der Saison mit Kirschtomaten und Parmesan Käse, dazu delikates Dressing
  • Auswahl an Hauptspeisen
    1. Geschmorte Rinderhochrippe, Fava Bohnenpüre mit Wasabi und Rotkohlsalat
    2. Gebratener Heilbutt, Möhren und schwarzer Reis
    3. Gebratene Eiernudeln mit japanischer Aubergine, Tofu, Sesam und grünen Zwiebeln
    4. Hähnchen koreanisch mit weißem Bohnenragout und Mangold
  • Vielfalt an Käse und Dessert
    1. Humboldt Fog, Camembert, Manchego, Gorgonzola und Vella Jack Käse
    2. Mandarinen-Käsekuchen mit Ingwerflocken und Kardamomsauce
    3. Chocolate Pot de Crème

Not my taste at all but anyways….

Enjoy!

 

Regards,
Dieter

Dieser Beitrag wurde unter Flight, Lufthansa veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.